Foglalás a Titkos ügynök pályára

TITKOS Ügynök


Szabadtéri kalandok városismerettel és szabadulószoba hangulattal

Ez a pályán Smith ügynök élesítette a bombát, amit ha nem hatástalanítottok 2,5 órán belül, akkor mind felrobbantok.
A feladatotok, hogy megtaláljátok Smith bombáját és hatástalanítsátok azt.

A játék közben végigvezetünk titeket Szeged főbb pontjain, ahol Smith ügynök is felbukkant és az apróbb helyszíneken, ahova titkos találkozóit szervezte.

Rólunk mondták

E-mailben

Szabolcsék

„Nagyszerű élmény, a szervezők segítőkészek és rengeteg a látnivaló. Jó alkalom arra, hogy jobban megismerjük Szeged városát.”

Evelinék

„Nagyon jól kitalált játék, tele érdekes és gondolkodtató feladatokkal, amik szerencsére mind megfejthetôek azok számára is, akik még kezdők az ilyen jellegű ‘kincskeresős’ játékokban. 😊

LILLÁÉK

„Mi az idôutazó pályán mentünk végig és ami legjobban tetszett az egészben hogy Szeged legszebb helyeit járhattuk be és mindezt a múltkor lencséjén keresztül szemlélve. 🤩

Google-ben

Facebook-on

Ákos Sánta
Ákos Sánta
2023-05-02
Nagyon kreatív és izgalmas "szabadulószoba" szerű, kincskeresés a város nevezetes pontjaiban. Túristaként ajánlom mindeképp csapatoknak, igazi élmény!
János Kecskeméthy
János Kecskeméthy
2023-03-31
Nagyon tetszett nekünk a játék. Izgalmas kis titkosügynökös sztoriba csöppentünk. Kreatív fejtörők voltak és közben a várost is jobban megismertük! 🙂
Viktória Fejes
Viktória Fejes
2022-08-02
Nikolett Bátóczki
Nikolett Bátóczki
2023-04-11
ajánlja
Húsvét vasárnap egy lánybúcsú keretein belül játszottunk a titkos ügynökös pályán. Nagyon kreatív feladatok voltak és baromi jól éreztük magunkat a játék közben. A segítőinknek plusz köszi, nagyon jófejek voltak🤗
János Kecskeméti
János Kecskeméti
2023-03-31
ajánlja
Párommal voltunk a titkosügynökös pályán. Kreatív, izgalmas feladatok voltak, tényleg jól összerakták a játékot. Plusz élményt adott, hogy kint lehettünk a szabadban és felfedezhettük a várost is 🙂 Megyünk biztosan a másik pályára is!

Hogyan fizethetek?

0. Készítsd elő a bankkártyádat.

1. Add meg a számlázási adataidat, amelyekkel szükség esetén el tudunk érni téged, illete ahova kiállíthatjuk a számlát. (Kérlek, mindkét esetben ügyelj rá, hogy pontosak legyenek a megadott adatok.)

2. A megrendeléssel beleegyezésedet adod, hogy ismered és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF).

3. Ekkor a rendszer átirányít a Barion biztonságos fizetési felületére. Ott tudod megadni a szükséges kártyaadatokat és elindítani a fizetési folyamatot. Erről a műveletről a Bariontól is kapni fogsz egy e-mailt.

FIGYELEM! 2021. január elsejétől kezdődően az EU-ban kettős hitelesítési rendszert kell alkalmazni (figyelj a felugró ablakokra). A vásárlást általában (külön SMS-ben) meg kell erősítened.

4. Miután leadtad a rendelésedet automatikusan kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben benne lesz a számlád letöltési linkje és minden egyéb tudni való.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az Barion profi technológiája garantál. A megadott bankkártya adatokat mi nem kapjuk meg, és semmilyen formában sem tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

Maradt még kérdésed? Szívesen segítünk!

Ha bármilyen kérdésre nem kaptál választ az oldalon, kérlek, írj e-mailt az info@szegadventure e-mail címre és hamar válaszolunk rá.