Rólunk

Mi az a Szegadventure?

Szabadtéri szabadulószoba, városi kincskeresés és városnézés egyben, Szegeden

Szabadulószoba, mert az ott megszokott játékos, izgalmas, logikai feladatokat kell megoldanotok.

De nem olyan, mint a kincsvadászat, mert mi nem rejtettünk el szerteszét tárgyakat a városban.
A feladatok megoldásához együttműködésre és némi kreatív problémamegoldásra van szükség, nem a mobilotokra.

Játékos módon végigvezetünk Szeged látványosságain és nevezetességein, észrevétlenül megismeritek a várost, miközben kikapcsolódtok a barátaitokkal.

Lehet, hogy már ezerszer elsétáltál egy-egy hely mellett, amiről nem is tudtad azokat az infókat, amit beépítettünk a pályáinkba. ((:

Kik vagyunk?

Öt szegedi fiatal, akik szeretnek játszani, társasozni és szeretjük kicsit másként szemlélni a világot.
Tagjaink között van biológus, gyógyszerész, informatikus, kémikus és tanár. Elég diverz a csapatunk, ugye?

Ezt a diverzitást megtalálod a pályák felépítésében, biztosan nincs két ugyanolyan feladatunk.S ami közös bennünk és a pályákban is, hogy mindannyain szeretünk egy picivel többet tenni, mint az elvárt, ezért hoztuk létre a szegediek / a Szegedre látogatók számára a szegadventure-t.

Szeretnénk megmutatni, hogy egy város megismerése is lehet könnyed, szórakoztató, ám mégis informatív. Nem titkolt célunk, hogy Szeged iránti szeretetet és elköteleződést tovább erősítsük.

Ez egyrészről jó a helyieknek, mert amit ismerünk, arra jobban vigyázunk, és jó az ide látogatóknak is, mert olyan élményekkel gazdagodhatnak, ami unikális és biztosan továbbadják Szeged jóhírét az ismerőseiknek.

Rólunk mondták

Most kezdtük, egyelőre gyűjtük a visszajelzéseket.
Ha játszottál már velünk, oszd meg az élményeidet és cserébe küldünk egy kedvezményes kupont!

Szabolcsék

“Nagyszerű élmény, a szervezők segítőkészek és rengeteg a látnivaló. Jó alkalom arra, hogy jobban megismerjük Szeged városát.”

 
evelinék

“Nagyon jól kitalált játék, tele érdekes és gondolkodtató feladatokkal, amik szerencsére mind megfejthetôek azok számára is, akik még kezdők az ilyen jellegű ‘kincskeresős’ játékokban. 😊

LILLÁÉK

“Mi az idôutazó pályán mentünk végig és ami legjobban tetszett az egészben hogy Szeged legszebb helyeit járhattuk be és mindezt a múltkor lencséjén keresztül szemlélve. 🤩