Legény / leánybúcsút szerveztek Szegedre?

Már elkezdtétek a szervezést? Ha nem csak kocsmában ülős programot terveztek, akkor tegyétek emlékezetessé a programot egy Szegadventure küldetéssel!

Velünk nem csak Szegedet ismerhetitek meg egy új szemszögből, hanem egymást is, így csapatépítőnek is kiváló program. A játék során könnyebben egymásra tudtok hangolódni.

A Legény- és leánybúcsús ajánlatunkkal pedig nem kell azon agyalnotok, hogy hogyan dobjátok fel a hangulatot, hiszen a Vedelsz vagy mersz ivós társasjáték garancia erre. A játék utolsó állomása (Aradi tér) rengeteg kocsmához közel van, így pár perc sétával már folytathatjátok is a bulit.

Legény- és leánybúcsús ajánlat

15 000 Ft
/ pálya / csapat
  • Egy darab normál árú pálya
  • Nyáron egy kancsó limonádét adunk ajándékba
  • 4000 Ft értékű "Vedelsz vagy mersz" ivós játék
  • Az ivós társassal már biztosan meglesz a következő programotok, annak helyszíne és az emelkedett hangulat is
CSAK NÁLUNK

Normál árú pályánk

12 000
/ pálya / csapat
  • Egy darab normál árú pálya
  • Nyáron egy kancsó limonádét adunk ajándékba

Menő legény / leánybúcsú Szegeden!

Egy szabadulójátékkal biztosan különlegessé, és ezáltal emlékezetessé tehetitek a barátotok / barátnőtök búcsúját!

A pályáink felszabadult, ám gondolkodtató játékot ígérnek, ami összehozza a csapatot. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, a városi szabadulójátékaink során egyedül az időkorlátra kell figyelnetek. Ha így tesztek, akkor biztosan nem szakad félbe a játék, s nem lesz kudarc / hiányérzetetek. Helyette azonban lesz közös élmény, a feladványok forfangosságának átbeszélése és a sztorizgatás.

Megnéznétek részletesen a pályáinkat?

titkos Ügynök

Ez a pályán Smith ügynök élesítette a bombát, amit ha nem hatástalanítottok 2,5 órán belül, akkor mind felrobbantok.
A feladatotok, hogy megtaláljátok Smith bombáját és hatástalanítsátok azt.

A játék közben végigvezetünk titeket Szeged főbb pontjain, ahol Smith ügynök is felbukkant és az apróbb helyszíneken, ahova titkos találkozóit szervezte. A játék végén a TIK mellé fogtok érkezni, így egy-egy ital mellett meg is beszélhetitek az élményeket és folytatódhat az este a társasjátékkal!

Időutazó

Amióta az időutazást leszabályozták, csak azon szerencsések tudnak utazni, akiknek a bölcsek által készített kulcsuk van a időgépekhez. A gonosz Tyler megtalált néhány ilyen kulcsot, amivel tönkre akarja tenni a jövőtöket.

Emlékezzetek rá, hogy az időutazáshoz a megfelelő évben és a megfelelő helyen kell lennetek. A játékban 10 (!) időutazás fog történni, így Szeged nagyon sok idősíkját megismerhetitek! Ez idő alatt igyekeznetek kell, hogy mindegyikhez odaérjetek!

Tylertől sikerült megszereznünk a táskáját, de csak a kiválasztottak nyithatják ki és ismerhetik meg a tartalmát! Reményeink szerint ezek Ti lesztek és a kulcsokat is benne találjátok, így a múlt kacifántos évszázadai után elérhettek a jövőbe is, ahol elkapjátok Tylert és megmenthetitek a saját jövőtöket.

A játék közben végigvezetünk titeket Szeged főbb pontjain, ahol Smith ügynök is felbukkant és az apróbb helyszíneken, ahova titkos találkozóit szervezte. A játék végén a TIK mellé fogtok érkezni, így egy-egy ital mellett meg is beszélhetitek az élményeket és folytatódhat az este a társasjátékkal!

Egyedi igényeitek vannak?

NEM JÓK A MEGADOTT IDŐPONTOK?

A lenti űrlapon írjátok meg, hogy nektek milyen időpontok lennének jók és melyik pályán akarnátok játszani.

Az ezt követő pár napon belül visszajelzünk hogy tudunk-e akkor fogadni.

TÖBBEN VAGYTOK, MINT 6 FŐ?

Nem probléma, megoldjuk! Akár mindkét pályát kibérelhetitek és a játék végén egy helyen tudjátok megbeszélni az élményeket. 

KÜLÖNLEGES IGÉNYEK

Ha az előző kettőnél speciálisabb igényeitek vannak, írjátok meg lent és megnézzük tudunk-e partnerek lenni benne.

 

Nem vagy biztos a foglalásban? Kérdezz bátran!

Küldj nekünk üzenetet

Szia, Legény / leánybúcsút szervezel és lett pár kérdésed? Szívesen válalaszolunk Neked. Írd meg, hogy miben segíthetünk és mi 1-2 napon belül válaszolunk.

Válaszadási arányunk
100%