Foglalás az Időutazós pályára

IDŐUTAZÓS


Szabadtéri kalandok városismerettel és szabadulószoba hangulattal

Amióta az időutazást leszabályozták, csak azon szerencsések tudnak utazni, akiknek a bölcsek által készített kulcsuk van a időgépekhez. A gonosz Tyler megtalált néhány ilyen kulcsot, amivel tönkre akarja tenni a jövőtöket.

Emlékezzetek rá, hogy az időutazáshoz a megfelelő évben és a megfelelő helyen kell lennetek. A játékban 10 (!) időutazás fog történni, így Szeged nagyon sok idősíkját megismerhetitek! Ez idő alatt igyekeznetek kell, hogy mindegyikhez odaérjetek!

Tylertől sikerült megszereznünk a táskáját, de csak a kiválasztottak nyithatják ki és ismerhetik meg a tartalmát! Reményeink szerint ezek Ti lesztek és a kulcsokat is benne találjátok, így a múlt kacifántos évszázadai után elérhettek a jövőbe is, ahol elkapjátok Tylert és megmenthetitek a saját jövőtöket.

Szabolcsék

“Nagyszerű élmény, a szervezők segítőkészek és rengeteg a látnivaló. Jó alkalom arra, hogy jobban megismerjük Szeged városát.”

Evelinék

“Nagyon jól kitalált játék, tele érdekes és gondolkodtató feladatokkal, amik szerencsére mind megfejthetôek azok számára is, akik még kezdők az ilyen jellegű ‘kincskeresős’ játékokban. 😊

LILLÁÉK

“Mi az idôutazó pályán mentünk végig és ami legjobban tetszett az egészben hogy Szeged legszebb helyeit járhattuk be és mindezt a múltkor lencséjén keresztül szemlélve. 🤩

Hogyan fizethetek?

0. Készítsd elő a bankkártyádat.

1. Add meg a számlázási adataidat, amelyekkel szükség esetén el tudunk érni téged, illete ahova kiállíthatjuk a számlát. (Kérlek, mindkét esetben ügyelj rá, hogy pontosak legyenek a megadott adatok.)

2. A megrendeléssel beleegyezésedet adod, hogy ismered és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF).

3. Ekkor a rendszer átirányít a Barion biztonságos fizetési felületére. Ott tudod megadni a szükséges kártyaadatokat és elindítani a fizetési folyamatot. Erről a műveletről a Bariontól is kapni fogsz egy e-mailt.

FIGYELEM! 2021. január elsejétől kezdődően az EU-ban kettős hitelesítési rendszert kell alkalmazni (figyelj a felugró ablakokra). A vásárlást általában (külön SMS-ben) meg kell erősítened.

4. Miután leadtad a rendelésedet automatikusan kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben benne lesz a számlád letöltési linkje és minden egyéb tudni való.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az Barion profi technológiája garantál. A megadott bankkártya adatokat mi nem kapjuk meg, és semmilyen formában sem tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

Maradt még kérdésed? Szívesen segítünk!

Ha bármilyen kérdésre nem kaptál választ az oldalon, kérlek, írj e-mailt az info@szegadventure e-mail címre és hamar válaszolunk rá.