Időutazós szabadulójáték legény- és leánybúcsúra

Foglalás a legény / leánybúcsús Időutazós pályára

IDŐUTAZÓS


Szabadtéri kalandok városismerettel és szabadulószoba hangulattal

Amióta az időutazást leszabályozták, csak azon szerencsések tudnak utazni, akiknek a bölcsek által készített kulcsuk van a időgépekhez. A gonosz Tyler megtalált néhány ilyen kulcsot, amivel tönkre akarja tenni a jövőtöket.

Emlékezzetek rá, hogy az időutazáshoz a megfelelő évben és a megfelelő helyen kell lennetek. A játékban 10 (!) időutazás fog történni, így Szeged nagyon sok idősíkját megismerhetitek! Ez idő alatt igyekeznetek kell, hogy mindegyikhez odaérjetek!

Tylertől sikerült megszereznünk a táskáját, de csak a kiválasztottak nyithatják ki és ismerhetik meg a tartalmát! Reményeink szerint ezek Ti lesztek és a kulcsokat is benne találjátok, így a múlt kacifántos évszázadai után elérhettek a jövőbe is, ahol elkapjátok Tylert és megmenthetitek a saját jövőtöket.

Hogyan fizethetek?

0. Készítsd elő a bankkártyádat.

1. Add meg a számlázási adataidat, amelyekkel szükség esetén el tudunk érni téged, illete ahova kiállíthatjuk a számlát. (Kérlek, mindkét esetben ügyelj rá, hogy pontosak legyenek a megadott adatok.)

2. A megrendeléssel beleegyezésedet adod, hogy ismered és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF).

3. Ekkor a rendszer átirányít a Barion biztonságos fizetési felületére. Ott tudod megadni a szükséges kártyaadatokat és elindítani a fizetési folyamatot. Erről a műveletről a Bariontól is kapni fogsz egy e-mailt.

FIGYELEM! 2021. január elsejétől kezdődően az EU-ban kettős hitelesítési rendszert kell alkalmazni (figyelj a felugró ablakokra). A vásárlást általában (külön SMS-ben) meg kell erősítened.

4. Miután leadtad a rendelésedet automatikusan kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben benne lesz a számlád letöltési linkje és minden egyéb tudni való.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az Barion profi technológiája garantál. A megadott bankkártya adatokat mi nem kapjuk meg, és semmilyen formában sem tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

Maradt még kérdésed? Szívesen segítünk!

Ha bármilyen kérdésre nem kaptál választ az oldalon, kérlek, írj e-mailt az info@szegadventure e-mail címre és hamar válaszolunk rá.