Élmény és tudás ajándékba

Már a tudományos kutatások is igazolták, hogy élményt adni jobb, mint tárgyi ajándékozni.

Szegadventure ajándékutalványodat adhatod névnapra, születésnapra, karácsonyra, csapatépítésként vagy csak úgy.
Bármelyik pályánkon felhasználható a vásárlást követő 6 hónapon belül.

Extra: Ha a rendelésnél jelzed, akkor havonta küldünk egy kedves emlékeztető e-mailt, hogy ne feledkezzetek meg a felhasználásról.

A saját nevedre, a saját e-mail címedre megadva fizesd ki az utalványt. Ezt követően 1-2 napon belül e-mailben elküldjük a névre szóló ajándékutalványt pdf formátumban, amit továbbküldhetsz vagy ki is nyomtathatsz.

Hogyan fizethetek?

0. Készítsd elő a bankkártyádat.

1. Add meg a számlázási adataidat, amelyekkel szükség esetén el tudunk érni téged, illete ahova kiállíthatjuk a számlát. (Kérlek, mindkét esetben ügyelj rá, hogy pontosak legyenek a megadott adatok.)

2. A megrendeléssel beleegyezésedet adod, hogy ismered és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF).

3. Ekkor a rendszer átirányít a Barion biztonságos fizetési felületére. Ott tudod megadni a szükséges kártyaadatokat és elindítani a fizetési folyamatot. Erről a műveletről a Bariontól is kapni fogsz egy e-mailt.

FIGYELEM! 2021. január elsejétől kezdődően az EU-ban kettős hitelesítési rendszert kell alkalmazni (figyelj a felugró ablakokra). A vásárlást általában (külön SMS-ben) meg kell erősítened.

4. Miután leadtad a rendelésedet automatikusan kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben benne lesz a számlád letöltési linkje és minden egyéb tudni való.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az Barion profi technológiája garantál. A megadott bankkártya adatokat mi nem kapjuk meg, és semmilyen formában sem tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

Maradt még kérdésed? Szívesen segítünk!

Ha bármilyen kérdésre nem kaptál választ az oldalon, kérlek, írj e-mailt az info@szegadventure e-mail címre és hamar válaszolok rá.

Egyedi igényeid vannak? Megoldjuk azt is.

EGYEDI IGÉNYEK IS

Azok számára, akik valamilyen okból nem engedhetik meg maguknak a játékot,  lehetőséget biztosítunk a részvételre.

 
CSAPATÉPÍTÉS

Baráti társaságok, céges csapatépítők, leány-/legénybúcsúk számára egyedi / összehangolt időpontokat tudunk ajánlani.

 
KÜLÖNLEGES IGÉNYEK

Ha az előző kettőnél speciálisabb igényeitek vannak, írjátok meg lent és megnézzük tudunk-e partnerek lenni benne.